Ajsikring Tyverisikring

Tyverisikring & Alarmer

Som enhver anden ønsker du sikkert at beskytte din familie og dit hjem mod indbrud og tyveri.

Den rigtige løsning mod tyveri, kan medvirke til at nedsætte risikoen for indbrud og være med til at begrænse tab af værdifulde genstande og samtidig have en præventiv effekt.

Det er en traumatisk oplevelse af blive udsat for indbrud og dem, der har oplevet det, ønsker ikke, det sker igen. Med alarmer og tyverisikring opnår I tryghed.

Vi tilbyder vejledning I jeres optimale løsning, installation og service af professionelle, moderne, innovative og forsikringsgodkendte alarmsystemer til både offentlige og private virksomheder og private personer. I fagsprog kalder vi tyverisikring for aia.

Med vores mange års erfaring I branchen sammensætter vi løsningen, så den passer til jeres behov og ønsker; ingen opgave er for stor og ingen opgave er for lille til os. I kan få tyverisikring til alle forsikringsniveauer og vi leverer de bedste og de nyeste produkter, der er på markedet.

Vi tilbyder et gratis sikkerhedstjek og vurderer I fællesskab hvordan, I bliver bedst sikret. Når systemet er installeret, vil vi præsentere for jer hvordan det virker. I ringer selvfølgelig bare, hvis I fremover bliver I tvivl, så hjælper vi gerne.

Så altså tyverisikring gør det nemt at:
  • Sikre jeres værdigenstande
  • Skabe tryghed
  • Nedsætte risikoen for indbrud
  • Opfylde forsikringsselskabet krav

Få et uforpligtende tilbud på tyverisikring idag Klik her