Ajsikring Videoovervågning

Videoovervågning

Videoovervågning vinder mere og mere indpas. Med rette. Videoovervågning dækker nemlig mange af vores behov på én gang.

Videoovervågning nedsætter vores risiko for indbrud, giver ro I maven, når vi er ude og så tilfredsstiller den vores nysgerrighed.

Et videoovervågningssystem er et system, som viser skarpe og oplyste billeder; også om natten. Både inde og ude. I kan nemt og hurtigt se og dokumentere hvad der foregår.

Og det kan ske på afstand; I kan altså følge med I hvad der sker; uanset hvor I befinder jer. Det kan I, fordi jeres overvågningsenheder er forbundet til internettet/jeres smartphone og kan derfor tilgås "Live" I realtid uanset hvor I verden, I er.

Systemet er derfor en vigtig del af jeressikkerhedsstrategi.

Videoerne kan aflæse både nummerplader, varmeudstråling fra mennesker og dyr, bevægelsessensor , skabe oversigtsbilledersamt meget mere.

Vi tilbyder vejledning I jeres optimale løsning, installation og service af professionelle, moderne, innovative og forsikringsgodkendte videoovervågningssystemer til både offentlige og private virksomheder og private personer. I fagsprog kalder vi videoovervågning for tvo eller itv.

Med vores mange års erfaring I branchen sammensætter vi løsningen, så den passer til jeres behov og ønsker. Vi tager udgangspunkt I hvilken opløsning, I ønsker jeres billeder I. Vi vejleder jer gerne I de krav, jeresforsikringsselskab stiller. Vi leverer de bedste og de nyeste produkter, der er på markedet og kombinerer gerne videoovervågning med nogle af jeres andre sikringsløsninger.

I den lynhurtige udvikling, der er I den tekniske verden, vejleder vi jer I hvad der er godt "I dag", men også "I morgen"; altså fremtidsikrer kameraet I et vist omfang. Vi hjælper jer med at sikre, at jeres nye videoovervågningssystem kan opdateres med nye funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Når systemet er installeret, vil vi præsentere for jer hvordan det virker. I ringer selvfølgelig bare, hvis I fremover bliver I tvivl, så hjælper vi gerne.

Så altså videoovervågning gør det nemt at:
  • Give ro I maven
  • Minimere indbrud
  • Dokumentere episoder f.Eks. Til politi
  • Se hvem der kommer og går på hvilke tidspunkter
  • Samt ændre adfærdsmønster
Videoovervågning
Få et uforpligtende tilbud på videoovervågning idag Klik her