Adgangskontrol

Adgangskontrol systemer

Adgangskontrol giver flexibilitet og er med til at gøre jeres bygning mere sikker.

Adgangskontrol er en god og sikker måde at håndtere adgang I jeres bygning.

Vi tilbyder vejledning I jeres optimale løsning, installation og service af professionelle, moderne og innovative adgangskontrolsystemer til både offentlige og private virksomheder og private personer. I fagsprog kalder vi adgangskontrol for adk.

Med vores mange års erfaring I branchen sammensætter vi løsningen, så den passer til jeres behov og ønsker.

Med et adgangskontrolsystem får I kontrol over jeres bygning ved at I bestemmer hvem der har adgang til hvilke områder. Med systemet bestemmer I altså selv, hvem der kommer og går. Samt på hvilke tidspunkter. I kan nemt og hurtigt redigere I den enkelte brugeres rettigheder. Eller - f.Eks. - holde døre åbne I fastsatte tidspunkter.

Nøgler giver næsten ingen sikkerhed. De kan nemt blive tabt, blive stjålet eller kopieret. I risikerer også at I ikke får en nøgle tilbage, når en medarbejder, lejer eller håndværker forlader stedet. Med adgangskontrol undgår I dette besvær og kan lettere skabe tryghed og sikkerhed for de personer, der kommer og går I jeres bygning.

Moderne adgangskontrol systemer anvender elektroniske legitimationsoplysninger eller andre former for genkendelse; f.Eks. Fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse. Adgangskort eller kode kan også bruges til at give eller nægte adgang til jeres bygning. Vi vejleder gerne I hvilke løsning, der passer til jeres behov.

Det vil sige, at bestemte personer kan få forskellige adgangsrettigheder til bestemte rum og lokaler, som kun de bør have adgang til. I bestemmer selv sikkerhedsniveauet og hvordan adgangen til lokalerne skal foregå.

Med vores mange års erfaring I branchen sammensætter vi løsningen, så den passer til jeres behov og ønsker. Når systemet er installeret, vil vi præsentere for jer hvordan det virker. I ringer selvfølgelig bare, hvis I fremover bliver I tvivl, så hjælper vi gerne.

Så altså adgangskontrol gør det nemt at:
  • Ændre adgangsforhold løbende
  • Tilføje eller udelukke brugere
  • Spærre en "Nøgle"
  • Holde døre åbne I bestemte tidspunkter
Adgangskontrol
Få et uforpligtende tilbud på adgangskontrol idag Klik her